Preturile Bratarilor din Silicon Gravate

Oamenii au început purtarea de bratari de silicon gravată deoarece Lance Armstrong lansat lui + bratara Livestrong + galben pentru a sprijini cercetarea cancerului. Acest bratari de silicon gravată reprezentative semnificat încercările şi greutăţile care Lance Armstrong a trecut pentru a învins cancerul. Acesta reprezintă de asemenea spiritul de cucerirea spre vremuri dificile, so it a face mai mulţi oameni conştient bolii canceroase.

Acestea debossed bratari de silicon, precum galben + Livestrong + una sunt bratari din silicon colorate, care sunt purtat pe încheietura mâinii cu mesaje ştampilat pe ele. Sunt două motive pentru care face bratari de silicon gravată atât de faimoasă. Unul este că acestea pot fi personalizate în funcţie de gusturile oamenilor, şi alt motiv este că acestea nu sunt scumpe.

slide1

Producătorii pot bratari silicon gravată cu modele speciale şi culori în conformitate cu specificaţiile clientului. Putem vedea oameni care poartă ordinare silicon gravată personalizate bratari cu desene sau modele simple şi mesaje. În plus, puteţi personaliza dumneavoastră bratari de silicon gravată cu steagul ţării dumneavoastră sau logo-ul de şcoală sau scut.

Utilizarea fundaţii şi organizaţii acestea debossed bratari de silicon pentru strângere de fonduri şi de publicitate. Bratari sunt ideale pentru a promova o anumita data sau campanie. De exemplu, bratari de silicon personalizate gravată cu steagul SUA au fost proiectate pentru a sprijini trupele SUA din Irak. Unele alte bratari de silicon gravată au fost concepute de sensibilizare cu privire la situaţia din Orientul Mijlociu.

Unii guru de moda a spus că bratari de silicon gravată au fost doar un moft de trecere. Cu toate acestea, era clar că simplitatea lor a fost cheia pentru popularitate în întreaga lume. Aceste bratari, probabil, va rămâne în piaţă pentru o lungă perioadă de timp. Ele sunt în evoluţie, precum şi mulţi oameni le înţeleg ca elemente de zi cu zi.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *